Kozmetične storitve

Kozmeticne

STORITVE

Nudimo vam širok nabor kozmetičnih storitev. Poskrbite zase in se naročite na željeno storitev!

Manikura in pedikura

Manikura je nega naravnih nohtov. Njen namen je, da ohranjamo naše dlani in nohte zdrave. Namenjena je tako ženskam kot tudi moškim. Krhke, lomljive nohte lahko utrdimo z gelnim nanosom, kratke in pogrizene nohte pa lahko podaljšamo z gelom. S primerno obliko nohtov lahko polepšamo  videz vaših rok.

Pedikura je postopek nege nog in rok. S primernimi pripomočki (orodje, ki ga je potrebno najprej razkužiti in nato še sterilizirati v točno določenem času in s standardi določeno temperaturo), lahko dosežemo ustrezen rezultat.

KONTAKTKONTAKT

Depilacija z voskom

Za razliko od drugih vrst depilacij, depilacija z voskom zagotavlja dolgoročni učinek. V trenutku, ko se odstrani vosek, se skupaj z njim odstrani tudi dlaka, ker se ona potegne ven s korenino in tako posledično obnavljanje dlake traja dlje časa.

KONTAKTKONTAKT

Podaljševanje nohtov z gelom ali akrilom

Gel podaljševanje nohtov je namenjeno vsem, ki želite imeti urejene roke. Daje videz elegance in hkrati poudari vašo unikatnost.

KONTAKTKONTAKT

Ultrazvok obraza

Ultrazvok deluje po principu ultrazvočnega valovanja, ki ima v telesu različne učinke. Ker je primeren za vse tipe kože in za skoraj vse težave, je najpogosteje uporabljen aparat v kozmetiki. Uporabljamo ga za nego obraza, odstranjevanje drobnih mrežastih gub na obrazu, vtiranje terapevtskih snovi, izboljšanje prekrvavitve obraza. Na koncu držala je sonda, s katero počasi s krožnimi gibi potujemo po površini kože, na katero je bila predhodno nanešena gel.

KONTAKTKONTAKT

Nega obraza

KONTAKTKONTAKT

Specialna nega

KONTAKTKONTAKT

Limftna drenaža

KONTAKTKONTAKT

Nega telesa

KONTAKTKONTAKT

Presoterapija

KONTAKTKONTAKT

Body wrapping

KONTAKTKONTAKT

Kriolipoliza

KONTAKTKONTAKT

Elektrostimulacija

KONTAKTKONTAKT

Dnevno, večerno in svečano ličenje

KONTAKTKONTAKT