Frizerske storitve

Frizerske

STORITVE

Nudimo vam širok nabor frizerskih storitev. Naj gre za klasično striženje ali pa svečano frizuro, za vse z veseljem poskrbimo mi!

Žensko striženje

Vsaka ženska je rada urejena. Ena izmed prvih stvari, ki jih opazimo na drugih, pa je seveda frizura, zato je žensko striženje ključ do urejenega videza vsake dame. Za kvalitetno striženje seveda potrebujemo strokovnega frizerja, kvalitetno žensko striženje pa bo poudarilo vaš obraz, a tudi osebnost in vaš oblačilni slog.

KONTAKTKONTAKT

Moško striženje

Kakovostno moško striženje ni nikoli iz mode. K urejeni podobi vedno sodi tudi urejena frizura, tako pri ženskah kot pri moških.

KONTAKTKONTAKT

Otroško striženje

Pri nas poskrbimo tudi za najmlajše. S prijaznim pristopom ter veliko mero potrpežljivosti poskrbimo, da je obisk frizerja prijeten in brez strahu.

KONTAKTKONTAKT

Barvanje, svetlenje in oblikovanje frizure

Ali si želite nove barve las? Vaša naravna barva las se lahko s postopkom barvanja hitro in preprosto spremeni. Morda si boste želeli zgolj pričarati zanimive barvne nianse, ki bodo popestrile stilsko podobo. Pri nas vam nudimo barvanje, svetljenje ter oblikovanje frizure.

KONTAKTKONTAKT

Zdravljenje in nega las ter lasišča

Različni tipi las zahtevajo različne vrste nege, ne glede na to, ali imate suhe, barvane ali mastne lase. Pri nas vam nudimo zdravljenje in nego las ter lasišča.

KONTAKTKONTAKT

Podaljševanje las

Podaljševanje las je postopek, s katerim omogočimo polnost ali dodamo dolžino naravnim lasem. Podaljševanje naravnih las je zelo priljubljeno, saj je praktično, končni videz je lep, predvsem pa je postopek podaljševanja ugoden. Ne gre le za daljšanje las, temveč tudi za dodajanje volumna. Tako so podaljški za lase primerni tudi za tiste, ki jim gostota naravnih las ne ustreza in bi želeli polnejši videz svoje pričeske.

KONTAKTKONTAKT

Svečane frizure

Nudimo vam tudi svečane frizure po vašem izboru.

KONTAKTKONTAKT